SSD Actie!      


Recentelijk zijn SSD's op de markt gekomen, dit is een alternatief op de traditionele hardeschijf. Ze zijn goed te vergelijken met een grote SD kaart. Het voordeel van deze SSD's is dat ze tot wel 10x sneller zijn dan de oude variant. Nu waren de SSD's eerder nog erg klein of ontzettend duur. Inmiddels is daar verandering in gekomen, en is het daarom de perfecte upgrade voor iedere computer of laptop.

Maar waarom dan deze actie?

Zo af en toe is er iemand die het een goede optie lijkt, en waar ik dan de upgrade uitvoer. Tot nog toe nog geen enkel slecht resultaat. Dus dacht ik, daar kunnen anderen wellicht ook van profiteren. Heb je namelijk een computer of laptop die het nog prima doet, maar traag aan het worden is. Dan kan een SSD hem een compleet nieuw leven geven. Kijk dit filmpje voor een vergelijking van bijvoorbeeld het opstarten van 2 gelijke laptops.

Dat klinkt goed! Maar wat zijn dan de kosten?

Kosten?


SSD aanschaf

120GB* - €50,-
240GB* - €70,-
480GB* - €135,-


SSD inbouwen en data overzetten** - €70,-

Extra's
Stof verwijderen  - €30,-
Opschonen installatie - €30,- 

Meedoen?

Reeds ingeschreven: 1

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

** Korting: Standaard kost het inbouwen en data overzetten €70,- Maar omdat het voor mij sneller gaat des te meer laptops er zijn. Verlaag ik ook mijn kosten naarmate er meer SSD's ingebouwd moeten worden.

1+ SSD's - €70,-
15+ SSD's - €60,-
30+ SSD's - €50,-