Over Ons


Over het bedrijf

Computerhulp Lochem is een eenmansbedrijf dat opereert in en rond Lochem. Sinds kort heb ik de beschikking over een auto en werk ik ook buiten lochem!

Waarom kiezen voor Computerhulp Lochem als u ook een 'professional' kunt inhuren?
Allereerst vanwege de prijs: een professional kost u al snel 35 euro per uur. Bij ons bent u veel minder kwijt. Een tweede reden is de tijd. Professionals hebben vaak haast, waardoor u vaak blijft zitten met vragen die er op dat moment niet relevant lijken. Bij ons kunt u vragen wat u maar wilt over uw computer. Wij helpen u met alle plezier. Ten derde bent u bij ons niet gebonden aan een beperkt assortiment, omdat wij onderdelen niet betrekken van vaste leveranciers. U bepaalt zelf waar de onderdelen worden aangeschaft, al kunnen wij u hierbij uiteraard wel adviseren!

Over mij

Ik ben Bart Brinkman geboren op 2 juni 1992. Geboren en getogen in lochem. Computers hebben mij altijd al geïnteresseerd en bezig gehouden. Inmiddels ben ik tegen vrijwel elk probleem wel eens aangelopen. Mensen uit mijn omgeving hebben hier al regelmatig de vruchten van kunnen plukken; ik ben al jaren vraagbaak bij alle mogelijke computerkwesties. Van problemen met software tot het kopen van een nieuwe computer en van het installeren van hardware tot het assisteren van mensen die nooit eerder met een computer werkten. De positieve reacties brachten mij op het idee deze werkzaamheden groter aan te pakken. Vandaar de start van Computerhulp Lochem!

Bij mij bent u aan het juiste adres!